Форум про кохання та романтику

Полная веpсия: Зустрічатися з дівчиною з групи це якось... стрьомно?
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Короч народ така проблема:поступив і запримітив одну таку дівчинку,з самого початку я бачив від неї певні прояви уваги до мене,все закрутилося і от на тобі почав і я до неї мати почуття,все було б добре але мене якось напрягає те що ми вчимось в одній групі,а для мене зустрічатися з дівчиною з групи це якось.......стрьомно....
Що ви могли б порадити??
а чому стрьомно? Якщо дівчина файна, то яка різниця, на об"єм грудей це не впливає Smile
та просто якось вона так неприємно коли на вас дивиться пів групи коли ви будете цілуватися,чи ше якийсь препад собі шось придумає і почне якісь дибільні жарти травити(((
Історія така сама як і в мене була! Я б порадила так: якщо ти нехочеш щоб на тебе група дивилась стрьомно то під час пар поводьтесь як одногрупники а після пар як закохані! А саме краще не дивись на інших, головне щоб вам було добре!:-)
Під час пар поводитись як одногрупники ,а після як закохані...... кумедія але ідея непогана)))спс
да то немачого стіснятись то норм якщо звісно викладачі невмішаються а так то норм і нема чого пугатись ....
як на мене, то дійсно не дуже зручно... в мене знайомі так зустрічаються, не пам'ятаю коли я їх востаннє бачила не разом, мабуть так можна швидко одне одному набриднути... підтримую варіант за те, шоб зустрічатись поза парами, загадковість і таємничість лише додасть вашій парі романтики))) тож прапор вам в руки!
(13.12.2010 23:02)Автор писав(ла): [ -> ]та просто якось вона так неприємно коли на вас дивиться пів групи коли ви будете цілуватися, чи ше якийсь препад собі шось придумає і почне якісь дибільні жарти травити(((

В мене в класі однокласники були закохані і зустрічались ще зі школи, а я про це взнав тільки коли почув, що вони одружились, за деякий час після закінчення школи! отакі партизани були Smile

а цілуватись на парі, ото якось стрьомно, краще знайти якесь більш романтичне містечко Smile
блін я собі якось неуявляю як можна було стільки часу скриватися)))
а от то шо можна набриднути то треба буде запастись оригінальністю))
Варто ризикнути - не сподобається розійдетись, не бачу в цьому нічого поганого.Краще попробувати ніж потім думати як би воно було.Доречі пройшло багато часу, то як? Ви зустрічаєтесь чи ні
URL ссылки