Форум про кохання та романтику

Полная веpсия: Ідеальне весілля
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Ідеальне весілля, яке воно?

Як на мене воно мусить бути просте, щоб принести максимум задоволення в першу чергу молодятам. А зазвичай у нас все навпаки...
Як закрутять традиції звичаї, без молодих ні тоста ні танцю і тп... і тільки думаєш коли воно вже закінчиться...
Я б з радісттю погуляв би на чужому весіллі, але ніколи якби довелось ще раз на свому...

Як на вашу думку має проходити ідеальне весілля?
ідеальне весілля???????? хіба таке можливо???? всерівно за законом підлості його хтось тай підпортить!!!!!
на яке б весілля я не пішов - дивлюсь лиш на недоліки, які я б хотів уникнути на своєму ...
місцями думка пролітала - не робити весілля взагалі, просто розписатись і чухнути на Мальдіви відпочивати ... але чомусь щось всетаки хочеться місцями щось організувати щоб запам'яталось і гостям також враження справило! все ж таки - 1 раз в житті!
идеальная свадьба относится к тому же разряду мифов, что и идеальная жена, либо идеальный муж. Всё состоит из плюсиков и минусиков, и нередко то, что для одного(й) - позитив, для другого(й) - негатив. Кто-то любит много гостей, кто-то - их отсутствие; кто-то снег, кто-то жаркое лето.
кожна дівчина мріє про ідеальне весілля, а як його організувати?..
а может сначало надо спросить у КАЖДОЙ девушки, какие пункты должны входить в понятие "идеальной свадьбы"? Smile
Скільки дівчат, стільки ж і варіантів ідеальних весіль.Спільне мабуть одне - шикарно виглядатиAngel
И всё-таки, программа свадьбы больше зависит от невесты. Парни более пассивны в таких вопросах, они вообще слабо понимают, зачем им это всё Smile А потому вопрос, девушки, а какие обязательные аттрибуты свадьбы для вас? Smile Как бы вы хотели, чтобы проходила ваша свадьба (ведь у каждой из вас она будет идеальной), где бы хотели побывать в этот день, где пофоткаться, кого бы пригласили?
URL ссылки