Форум про кохання та романтику

Полная веpсия: Пікантне питання
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Стpаницы: 1 2
От мене завжди цікавило запитання, чого дівчата завжди ходять в туалет парами, по троє, четверо... завжи кучкуються і йдуть толпою в туалет?
напевно ходять там радитись ...)
Правильно деколи порадитись, повідомити хто кому сподобався, або придумати якої хлопцям лапші на вуха навішати. Ну і звичайно ж спитатися одна в одної, чи не розтіклась туш і чи не висять на мені джинси і все в такому роді.Ну і по нужді сходити такожBig Grin
Попліткувати про всякі дурниці.
думаю, в первую очередь всё-таки в туалет ходят по нужде, а посплетничать и поболтать о всяком-разном - это просто чтобы не скучно было Smile Ну и конечно же, как правильно заметила Lika, чтобы иметь возможность оценить свой внешний вид со стороны Smile
Хлопці, нам дуже пощастило,
нема потреби ходити пачками в туалет,
можна обговорити дівчат поки вони відійшли))
(27.01.2010 14:08)Maestro писав(ла): [ -> ]Хлопці, нам дуже пощастило,
нема потреби ходити пачками в туалет,
можна обговорити дівчат поки вони відійшли))

Big GrinBig GrinBig Grin 100% правда!!! Big GrinBig GrinBig Grin

Був такий прикол, бачив на власні очі в Хіт Кафе в центрі, літом

Ми з Archi сидимо щось там собі їмо, пиФко п"єм..
навпроти дві девки сидять шампусік п"ють,
одна в легкій коротенькій спідничці в туалет вийшла (якраз мимо нас так легко промчалась, привертаючи нашу увагу до своєї короткої спіднички) вернулась і спідничку нечаянно в стрінги, якось так заправила і як результат вся дупа на виду. ми ржали довго.

ОТАК! А пішли б у двоє чи троє, то дупу би спідницею закрили

Доречі, вони ще по сиділи і пішли, а дупа і так далі на виду, і найголовніше, що як вони виходили, подруга їй не сказала (хоча заду йшла і непомітити це було не реально) короче та девочка так з голою дупою пішла на вулицю! Уявляю який аншлаг вона там зібрала за собою...

Отак один випадок з мого життя дає відповідь на два запитання:
1. Чого дівчата завжди ходять в туалет парами
2. Жіноча дружба, чи є вона?

А дупка така симпатичненька була...
Big Grin Та ну... Як це так можна нечайно спідницю заправити в стрінги??? Big Grin Та ще й не помітити вашої бурної реакції? То певно дівчата були з передачі "Прихована камера" або "Голі і смішні" Big Grin А вас потім по телевізору показували Smile
(27.01.2010 21:05)Barbie писав(ла): [ -> ]Big Grin Та ну... Як це так можна нечайно спідницю заправити в стрінги??? Big Grin Та ще й не помітити вашої бурної реакції? То певно дівчата були з передачі "Прихована камера" або "Голі і смішні" Big Grin А вас потім по телевізору показували Smile

Незнаю як можна спідницю заправити в стрінги, але бачив на власні очі Big Grin
Аж такої бурної реакції в нас не було, ми втратили дар мови, і сповзли під стіл... хіба жестами щось там намагались один одному сказати.
Я наприклад, навіть незнав, як і що сказати тій дівчині...

Не думаю, що то була "Прихована камера" або "Голі і смішні" бо зазвичай тим "кроликам" кажуть, що їх розвели і показують камери. Нам ніхто не казав такого. Тай сиділи ті дівчата перед тим там довго, що для зйомки передачі нераціонально
подтверждаю, был свидетелем Smile По телеку не показывали, и действительно, даже подружка, которая шла сзади, не подсказала подруге о таком нечаянном промахе.... (ох уж эти милые женские пакости Big Grin ) Мы ведь в 21ом веке, не всё же пацанам нетрезвыми ходить, теперь и девушки весьма активно переняли нашу участь Smile
Стpаницы: 1 2
URL ссылки