Форум про кохання та романтику

Полная веpсия: Розбійники вимагають гаманець ...
Вы просматриваете yпpощеннyю веpсию форума. Пеpейти к полной веpсии.
Розбійники вимагають гаманець або життя, жінки і перше і друге (Самуель Батлер). Чи ви згідні з даною цитатою?
думаю, жизнь, которую заберут бандиты будет немного менее приятной, чем жизнь, которую заберёт женщина Smile
Розбійники вимагають гаманець або життя, жінки і перше і друге і третє і ще купу всього іншого, але ж ми їх власне за це і любимо Smile
Головне для чоловіка- не помилитись і віддати ці 2 речі у потрібні, правильні і турботливі руки. Smile Бо дівчата інколи нарікають на чоловіків, не помічаючи своїх помилок. А жінка повинна бути не "пилою", а музою. Smile
Цитата:что у бабы на уме, то у мужика двухмесячная зарплата...
Думаю, двухмісячної замало... Ну хіба що він багато заробляє. Big Grin На умі ж може бути багато чого: шуба, діаманти- наприклад Big Grin Big Grin Big Grin
когда всё сразу - не интересно Smile вот представь, всё будет, а дальше? стимула не будет, чтобы жить дальше Smile
To Archi: Ну я живу по принципу: "Якщо мітити на місяць, то через паркан легше перестрибнути" або "Бажай неможливого і отримаєш максимум"- але це скоріше вимоги до себе. Мене більше приваблює моя власна незалежність від чоловіка. Smile
А на рахунок діамантів- то як отримаю, то обов"язково придумаю ще щось, в мене фантазія багата Big Grin
(01.02.2010 21:35)Barbie писав(ла): [ -> ]А на рахунок діамантів- то як отримаю, то обов"язково придумаю ще щось, в мене фантазія багата Big Grin
ну, але матеріалістичних поглядів не заперечила, попри те що на початку посту сказала що незалежною бути хочеш ...
To Rollex: Звичайно, що не заперечила... Куди ж без них??? Таке життя! Smile
URL ссылки