|
Рейтинг темы:
- Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Як ви знайшли свою любов?
|
|
08.11.2010, 21:36
|
|
masia
Пользователь

|
Повідомлення: 91
Зареєстрований: 08.01.2010
Рейтинг: 2
|
|
Як ви знайшли свою любов?
Давайте поділимося спогадами як ми знайшли свою другу половинку і як воно у вас розвивалося. Спочатку люди знайомляться, потім хтось комусь починає подобатися, а далі ... . От розкажіть як ви перешли з просто знайомих на більш більш близький рівень.
знайшла цікаву розповідь:
Цитата:"Я сиділа в машині.. серце тремтіло.. Все було так незвично! Машини під’їжджали до театру одна за одною і з них виходили чоловіки у фраках і дами у довгих вечірніх вбраннях.
І ось я вже в театрі.. Я пройшла за куліси.. У вузенькому коридорчику стояли хлопці, всі у фраках і з метеликами.. І тут серце тьохнуло.. Так, там стояв Він.. і дивився..! Дороги назад не було, адже й не було куди йти.. А вперед? Вперед ніби й треба.. а ніби й не можна.. І ось у цих сумнівах, опустивши невдало вперше підмальовані оченята, з розпущеним накрученим волоссям, яке прикрашала велика квітка вишневого кольору, чекала.. чекала перш за все на саму себе. І пішла! Просто прорвалась і Він не встиг її зловити.. Найсмішнішим в цій ситуації було те, що попереду був тупік, і треба було вертатись. Назад не вдалось прошмигнути.. Ось ця мить, ось Він. І чому так страшно на Нього подивитись? І все ж, я підняла свої налякані очі і з її вуст несміливо пролунало... о так, в цю мить в голові було лише те, як же ж граматично правильно привітатись.. «Доброго вечора..».. Смішна така.. А він нагнувся.. Ну звісно, Він зараз поцілує в щічку.. і Вона покірно Її наставила.. Ця щічка геть збила обох з пантелику! Адже Він нагнувся, щоб прошептати на вушко довгождане «Привіт, мій Ангелику..»
Він мусів відкрити бал, тому я гуляла непомітно серед натовпу, розглядаючи всіх і шукаючи Його.. Чомусь, я сховалася на балконі і спостерігала за Ним, розглядала і зовсім не знала, де себе подіти. Тішилась тим, що на балу була моя коліжанка.. Звісно, коліжанка закликала мене до себе і ми стояли, спілкувались на милі ввічливі теми з батьками, але насправді Вона була не з ними. «Доброго вечора. Чи можу я у Вас вкрасти Її?».. «Треба…» вирвалось з моїх вуст і вона сама злякалась себе, злякалась того, чи гарно це прозвучало, злякалась того, що Він же ж насправді мені не сподобався, але водночас як Він умудряється заставляти тремтіти моє серденько?
І ми понеслись.. понеслись в танці, усмішках, загадці і у казці. Навколо все мерехтіло, Його розважали дзвінкий сміх і яскраві вогники очей, які я невтомно пускала у Нього.. А я мліла від Його англійської стриманості і уваги.
Вечір закінчився тепло і мило, проте важко. Ніжки, які не звикли до підборів, стомились, а ще й під важким Його пальтом, яке Він дав мені, щоб зігріти, я ледь-ледь йшла. Вони присіли на лавочку і я наївно виставила ніжки на Його коліна, щоб м’якше було, не підозрюючи, як цим бездумним вчинком я вже почала розпалювати бажання…"
|
|
|
|
03.12.2010, 18:13
|
|
Анастасия
Новичок

|
Повідомлення: 7
Зареєстрований: 29.11.2010
Рейтинг: 0
|
|
|
Ответ: Як ви знайшли свою любов?
ВОНА САМА МЕНЕ ЗНАЙШЛА.
|
|
|
|
04.12.2010, 22:46
|
|
Автор
Новичок

|
Повідомлення: 16
Зареєстрований: 16.03.2010
|
|
|
to:masia
А може б ви розказали як знайшли свою а то ваша цитата схожа на казку(=
|
|
|
|
20.12.2010, 14:03
|
|
tuodundlamene
Пользователь

|
Повідомлення: 25
Зареєстрований: 13.01.2010
|
|
|
в мене все було не так романтично - грали в більярд з подружкою, до нас підтягнулись її хлопець зі своїми друзями, серед яких і впали чомусь найбільше оті карі очі, які потім вчили мене грати в більярд і кидати сніжки, потім незчулась як ми обоє вже попадали на сніг і ....перший поцілунок.... кава в кафе до 4ї ранку, до закриття....чай в нього вдома....фільм по дівіді...ранок...гуртожиток.
P.S. Під "чаєм в нього вдома" мався на увазі виключно ЧАЙ!
|
|
|
|
21.12.2010, 17:11
|
|
tuodundlamene
Пользователь

|
Повідомлення: 25
Зареєстрований: 13.01.2010
|
|
|
ну от як і передбачалось)) кожен думає в міру своєї розбещеності!
|
|
|
|
08.01.2011, 23:47
|
|
|
|
незнаю. можливо моя історія здасться примітивною, але ми познайомились в чаті.... кохання розпочалось після зустрічі)) вже майже 2 роки разом)
Плохие парни лгут что б залезть к тебе в постель,
Хорошие парни лгут что б залезть к тебе в душу,
Что хуже… Я не знаю…
|
|
|
|
| Активные пользователи |
На форуме пользователей: 9. » 0 Участник(ов) | 9 Гость(ей)
|
|