Создать ответ 

Рейтинг темы:
  • Голосов: 2 - Средняя оценка: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
закон БУМЕРАНГА(невзаємне кохання)
29.01.2011, 14:22 (Останній раз редаговано 29.01.2011 в 15:09, користувач ksuhadvs@rambler.ru.)
Повідомлення: #1
закон БУМЕРАНГА(невзаємне кохання)
Всім привіт! Хочу розповісти про свою історію і запитати проради як бути далі...
Коли я була в першому класі мене покохав один однокласник(Вова), може це буде звучати смішно, але це так- перша його любов, та його почуттів я не розділяла, інакше сказати я їх ігнорувала, і казала завжди "ніколи", і так продовжувалось поки ми не закінчили школу, кожен пішов своєю стежиною. Я пішла на роботу, працювала і там познайомилась із хлопцем. Роки бігли, але мій однокласник не переставав мене кохати, він ні з ким не зустрічався, чекав на мене, але я і не думала бути з ним, я зустрічалась із хлопцем, а Вова просто за цим всім спостерігав. Пам'ятаю, як сьогодні я прийшла до нього додому і запросила на своє весілля, тоді я і подумати не могла, що в той день робилось в нього на душі.І вот моє весілля- він прийшов,але я знову ж таки сприйняла тоді його як свого однокласника, гостя на весіллі.Через рік я з чоловіком розлучилась, житя в мене з ним не склалося, хоча в глибині душі я це знала, що тим мало і закінчитись. І знову я в себе в дома,вже розлучена. Мій однокласник їздить на крутій машині і здається в нього все добре,хоча в селі ходять слухи, що він зустрічається з жінкою старшою від нього на 13 років, в якої троє дітей, але визнаю в її 37 років вона виглядає дуже навіть не погано...І тут організовується зустріч з однокласниками...Ця зустіч в моєму житі все змінила, я ще сьогодні не можу зрозуміти як все сталося,того вечора я почала упадати за Вовою, хоча на той час в мене був хлопець який за ради мене готовий на все.В той вечір я все ж таки замутила з ним, відчувала себе такою щасливою, ми двоє зустрічали сонце, тоді я хотіла, щоб час зупинився, одне було обідно чого стільки років я не зробила цього скоріше. Він розказував мені як важко він мучився всі 18 років через мене, я себе почувала останьою людиною через це.Я думала, що нарешті все налагодиться, я залишу свого хлопця, а він свою.Але...Я лишити змогла, а він ні. Ми час від часу зустрічались, все було дуже класно, але я була на другому плані,Наталя(його "пасія") була на першому.Це вона допомогла йому забути мене, навчила його жити без мене. Хоча я думаю, що в глибині душі він кохає мене, а не її, а її він просто вдячний за все і неможе лишити.Останій раз як я з ним спілкувалась в телефоному режимі, це було на моє день народження , я святкувала і щось мені захотілось хоча б почути його голос, ну і я звичайно подзвонила до нього він не брав трубку. Через деякий час він передзвонив до мене і почав мені дякувати за те що я подзвонила невчасно, в його голові була якась ненавість до мене, я так зрозуміла що тоді він був з нею...Після того я до нього дзвонила він не брав трубку я йому написала смс, що за все йому дякую і що я все зрозуміла.Напевно в мене нічого з ним не може бути, він постійно мені повторював: "Як би я не хотіва з тобою бути - я не буду з тобою, я не можу забути ті страждання які ти мені завдала." Я знаю, що я сама у всьому винна,але що робити, я не можу без нього...Ми вже не спілкуємось 23 дня, я роблю вигляд що мені байдуже,з його другом я часто спілкуюся, але за нього нічого не запитаю, хоча цікаво як він, але я знаю що якщось запитаю Вова про це буде знати обов'язково,а я тримаюсь і чекаю що буде дальше.Як мені його повернути????Що зробити???????.
Найти всі повідомлення
Цитувати це повідомлення
29.01.2011, 17:34
Повідомлення: #2
Ответ: закон БУМЕРАНГА(невзаємне кохання)
Я так зрозумів, що як тільки він почав їздити на крутій машині, то він вам почав подобатись?
то може ви запали на круту машину?..
Вебсайт Найти всі повідомлення
Цитувати це повідомлення
29.01.2011, 17:37
Повідомлення: #3
Ні! Я вже над цим питанням задумувалась.
Найти всі повідомлення
Цитувати це повідомлення
30.01.2011, 11:23
Повідомлення: #4
ми всі робимо помилки за які потім повинні відповідати, але, якщо чесно , то він мабуть просто хоче щоб ви відчували себе винною за всі його "незгоди", судячи з Вашої розповіді, то великим коханням, щодо Вас він не переймається,хоча я можу й помилятись, якщо ж він Вас кохає, то нікуди не дінеться і сам повернеться, але як би там не сталося, час пройде і все теж пройде і , можливо, завтра Вас чекає ще більше кохання і ви зустрінете собі людину "по душі". Не зациклюйтесь на цій ситуації в житті багато цікавого , Вам потрібно відволіктись і головне , памятайте що кожен сам будує собі свою долю, і Ви не винні що і його склалось так життя , Взагалі чоловіки люблять прикинутись безпомічними і нещасними, щоб їх пожаліли, а в жінок прокидається до такого материнський інстинкт )))

Плохие парни лгут что б залезть к тебе в постель,
Хорошие парни лгут что б залезть к тебе в душу,
Что хуже… Я не знаю…
Exclamation
Найти всі повідомлення
Цитувати це повідомлення
30.01.2011, 11:50
Повідомлення: #5
Дякую за пораду. Я стараюсь не дзвонити до нього і робити вигляд, що мені все байдуже,але серцю не прикажеш...
Найти всі повідомлення
Цитувати це повідомлення
30.01.2011, 12:00
Повідомлення: #6
все в житті наладиться))

Плохие парни лгут что б залезть к тебе в постель,
Хорошие парни лгут что б залезть к тебе в душу,
Что хуже… Я не знаю…
Exclamation
Найти всі повідомлення
Цитувати це повідомлення
Создать ответ