|
Рейтинг темы:
- Голосов: 0 - Средняя оценка: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Гордий, як його зрозуміти?
|
16.03.2011, 15:43
(Останній раз редаговано 19.06.2011 в 16:08, користувач master.)
|
|
|
snejunka@
Новичок

|
Повідомлення: 1
Зареєстрований: 16.03.2011
Рейтинг: 0
|
|
|
Гордий, як його зрозуміти?
Я зустрічаюся з хлопцем вже 2 роки.Він дуже хороший але деколи я його не розуміюю,він дуже сильна натура.гордий і ніколи не за ким не буде бігати,я тоже горда але більш поступливіша,дуже його люблю і не хочу втратити.але інколи меі здається що він мене розлюбив, неназиває мене лагідними словами,не каже шо любить і здається шо йому потусуватися з хлопцями набагато краще ніж провести час зімною.я може егоїстка бо завжди хочу чути від нього слова "люблю" і що я найкраща,ну і так дальше,а він говорить мені таке тікі тоді як я його кидаю не беру трубку,а він вже тоді сам звонить каже дуже любить і вже такий хороший робиться.а через трохі знов забуває шо я від ньго хочу і я вже думаю раз він вже змінився то не любить вже мене ,а я хочу шоб він постійно за мною бігав,а може й справді розлюбив, а зі мною просто так для задоволення своїх потреб,не знаю шо і думати,може якимось способом перевірити його любов?
|
|
|
|
29.03.2011, 15:09
|
|
masia
Пользователь

|
Повідомлення: 91
Зареєстрований: 08.01.2010
Рейтинг: 2
|
|
|
Ответ: як його зрозуміти?
так любов не словами, а ділами ...
|
|
|
|
01.04.2011, 21:29
|
|
|
|
Ответ: як його зрозуміти?
на мою думку, ваші відносини переходять в "звичку", незнаю чи це добре, чи це погано для вас , якщо він надає перевагу якимось хлопцям, а не Вам, то це ще гірше, і якщо чесно, то не варто продовжувати такі відносини, які ведуть в нікуди й мучити один одного теж не варто це приведе до того, що ви просто будете ворогами один одному ( це лиш моя субєктивна думка, і лише ваше серце знає як правильно бути з Вашим коханим)
Удачі...
Плохие парни лгут что б залезть к тебе в постель,
Хорошие парни лгут что б залезть к тебе в душу,
Что хуже… Я не знаю…
|
|
|
|
|