|
Рейтинг темы:
- Голосов: 2 - Средняя оценка: 4.5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
10.01.2010, 19:56
|
|
|
|
Ответ: Асфальтова любов
А мені видається таке освідчення прекрасним.Краще вже так ніж ніяк
|
|
|
|
11.01.2010, 01:18
|
|
st99
Пользователь

|
Повідомлення: 48
Зареєстрований: 07.01.2010
Рейтинг: 0
|
|
(10.01.2010 19:56)lyudka_life@mail.ru писав(ла): А мені видається таке освідчення прекрасним.Краще вже так ніж ніяк
Вже краще щоб в коханні признавались, ніж щоб писали "Вася лох" чи тп
|
|
|
|
11.01.2010, 01:23
|
|
Archi
Продвинутый

|
Повідомлення: 252
Зареєстрований: 08.01.2010
Рейтинг: 2
|
|
просыпается Катя, подходит к окну, а там на асфальте написано "Катя, я тебе кохаю! Вася"
просыпается Вася, подходит к окну.. а там на асфальте написано "Вася - лох. Катя" 
А теперь загадка. Какое место в любовном треугольнике занимает Петя?
|
|
|
|
13.01.2010, 13:57
|
|
tuodundlamene
Пользователь

|
Повідомлення: 25
Зареєстрований: 13.01.2010
Рейтинг: 0
|
|
я живу в гуртожитку, від свого університету, який зазвичай закривають в 23.00, а мій хлопець з яким ми вже ось майже рік зустрічаємось, і з яким зараз погиркались(що і пробило мене в черговий раз на романтику) в один зимовий вечір повертався зі служби з Києва, елекричка прибула в 00.00, і він пише мені в асьці - "Я дуже втомився, повертатися додому в холодну кімнату, де ніщо не радує нема бажання, так що вигляньу вікно" я висовую своє напівсонне обличчя до шибки вікна мого гуртожитку де я жила на 4му поверсі, бачу - стоїть з рюкзаком на плечах і з телефоном в руці, в черговий раз шось мені штрихуючи в асьці. "Виходь, кицюньо" - він. Я кажу - "Вибач, гуртожиток вже годину тому закрили, мене вахтьорша не випустить,псувати з нею стосунки не дуже хо, бо ще семестр тут жити":D він мені - "Тоді виглянь у вікно" Дивлюсь - лягає на снігом покриті бетонні плити і махає мені рукою як йому від того кайфово. Пише - "Тоді я тебе тут до завтра почекаю доки не відкриють гуртожиток, хоч до тебе ближче буду. Добраніч" Я пишу - "Ну змилуйся, будь ласочка, 10 градусів морозу ж! Іди додомку! завтра ж побачимся!"
Судячи з його впертості в той вечір мені таки довелось вибиватись з блокади вахтьорші на вулицю до коханого, щоб той чи то зі своєї дурості чи то з приступу кохання не відморозив часом собі чого доброго))) люблю його
|
|
|
|
13.01.2010, 16:14
|
|
master
Администратор

|
Повідомлення: 203
Зареєстрований: 06.01.2010
Рейтинг: 1
|
|
(13.01.2010 13:57)tuodundlamene писав(ла): я живу в гуртожитку, від свого університету, який зазвичай закривають в 23.00, а мій хлопець з яким ми вже ось майже рік зустрічаємось, і з яким зараз погиркались(що і пробило мене в черговий раз на романтику) в один зимовий вечір повертався зі служби з Києва, елекричка прибула в 00.00, і він пише мені в асьці - "Я дуже втомився, повертатися додому в холодну кімнату, де ніщо не радує нема бажання, так що вигляньу вікно" я висовую своє напівсонне обличчя до шибки вікна мого гуртожитку де я жила на 4му поверсі, бачу - стоїть з рюкзаком на плечах і з телефоном в руці, в черговий раз шось мені штрихуючи в асьці. "Виходь, кицюньо" - він. Я кажу - "Вибач, гуртожиток вже годину тому закрили, мене вахтьорша не випустить,псувати з нею стосунки не дуже хо, бо ще семестр тут жити":D він мені - "Тоді виглянь у вікно" Дивлюсь - лягає на снігом покриті бетонні плити і махає мені рукою як йому від того кайфово. Пише - "Тоді я тебе тут до завтра почекаю доки не відкриють гуртожиток, хоч до тебе ближче буду. Добраніч" Я пишу - "Ну змилуйся, будь ласочка, 10 градусів морозу ж! Іди додомку! завтра ж побачимся!"
Судячи з його впертості в той вечір мені таки довелось вибиватись з блокади вахтьорші на вулицю до коханого, щоб той чи то зі своєї дурості чи то з приступу кохання не відморозив часом собі чого доброго))) люблю його
я б на його місці там сніговика зліпив, вклавши йому сердечко в руки
і як вибиралась від вахтьорші?
|
|
|
|
| Активные пользователи |
На форуме пользователей: 9. » 0 Участник(ов) | 9 Гость(ей)
|
|